Şeful Poliţiei Comunitare, acuzat de intimidare

Noi acuzaţii aduse şefului Poliţiei Comunitare din Târgu Jiu, Ion Tudor. Liderul de sindicat Aurelian Chiriţoiu îl acuză pe acesta că le-a dat subiectele de examen unora poliţiştii comunitari, mai mult ar fi recurs la şantaj împotriva lui. Din cei peste 315 de poliţişti comunitari 200 vor trebui să plece acasă.

30 de agenţi de la Poliţia Comunitară Târgu Jiu sunt de miercuri în preaviz. Ei nu au reuşit să obţină minimul de 50 de puncte la proba scrisă a examenului susţinut în vederea ocupării unui post în cadrul instituţiei. Printre ei se numără şi liderul de sindicat Aurelian Chiriţoiu. Potrivit lui Ion Tudor, directorul Poliţiei Comunitare Târgu Jiu, acesta a obţinut doar 30 de puncte la examen. Omul face acum acuzaţii grave la adresa şefului său despre care spune că i-ar fi propus să renunţe de a mai face reclamaţii şi va avea un loc de muncă asigurat. „Domnul Tudor m-a chemat în nenumărate rânduri la el şi mi-a propus să cădem la pace, să-mi las oamenii şi să mă retrag din sindicat. Mi-a zis că dacă voi face aşa cum zice el voi rămâne angajat al Poliţiei Comunitare”, a precizat Aurelian Chiriţoiu. Liderul de sindicat Prolex din cadrul Poliţiei Comunitare Târgu Jiu.

Merg în instanţă

Mai mult, sindicalistul Aurelian Chiriţoiu spune că o parte dintre colegii săi au ştiut din timp ce subiecte vor avea de rezolvat la examen. „Mulţi dintre cei prezenţi la examenul din 7 septembrie au ştiut subiectele. Domnul Tudor a fost implicat 100% în această situaţie“, a adăugat Aurelian Chiriţoiu.

Şeful Poliţiei Comunitare, Ion Tudor, s-a enervat la culme când a auzit ce acuzaţii i se aduc. „Sunt acuzaţii destul de grave făcute la adresa mea, voi merge în instanţă cu acest om. Eu nu spus nimănui subiectele de la examen pentru că nici eu nu aveam de unde să le ştiu. În ceea ce priveşte propunerea mea ca el să retragă din sindicat, nu i-am spus niciodată aşa ceva. Eu doar pe holurile instituţiei m-am întâlnit cu acesta şi în afară de salut nu am vorbit nimic altceva”, a precizat Ion Tudor, şeful Poliţiei Comunitare.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: