Comunitarii sunt la serviciu şi când sunt liberi

54 de poliţişti comunitari au trecut ieri prin mari emoţii în sala de examen susţinând proba pentru ocuparea în continuare a unui post în cadrul instituţiei. Alţii, prestau muncă în folosul comunităţii... în timpul liber. Având siguranţa locului de muncă, respectivii poliţişti comunitari nu s-au supărat pe şeful lor care i-a chemat din timpul liber pentru a face curăţenie la un liceu.

Şase poliţişti comunitari din Târgu Jiu, angajaţi la Serviciul de Control, au făcut ieri lumină la Grupul Şcolar Bârseşti. Oamenii au pus mâna pe drujbă şi au tăiat copaci. „Mai  facem şi muncă în folosul comunităţii, nu am fost cuminţi şi ne-a pedepsit şeful”, a afirmat Gabriel Tudor, unul dintre poliţiştii comunitari prezenţi ieri la Grup Şcolar Bârseşti pentru a ajuta la curăţenie. Un alt poliţist comunitar ce a ajutat la tăiat de crengi a fost Dragoş Medeleanu. Nici acesta nu s-a arătat deranjat că, în loc să-şi petreacă timpul liber alături de familie a prestat muncă în folosul comunităţii. „Tăiatul crengilor ţine locul antrenamentului ce trebuie făcut zilnic, ne antrenăm”, a spus acesta.

„Domnul primar a dat ordin”

Ei au primit ordin să facă curăţenie la acest liceu de la autorităţile locale. „Sunt şase persoane  care în timpul liber ştiu să muncească nu să se vaite, le mulţumesc. Domnul primar a dat ordin foarte clar, „fiecare director răspunde de câte o şcoală“, de liceul de la Bârseşti ne ocupăm noi, Poliţia comunitară”, a precizat Ion Tudor, directorul Poliţiei Comunitare din Târgu Jiu.

Conducerea şcolii recunoaşte că fără sprijinul poliţiştilor comunitari, curtea liceului nu ar fi fost pregătită la timp pentru începerea noului an şcolar. „Nu am fi reuşit să facem curăţenie până la începerea noului an şcolar dacă nun e ajutau poliţiştii comunitari”, a spus Maria Dabelea, directoarea acestui liceu.

Cei şase poliţişti comunitari nu vor fi plătiţi pentru munca prestată în timpul liber.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: