Selecţie pentru desemnarea unui nou CA la Minprest

La fel ca şi la MedervMin, şi la Minprest Serv Rovinari, societate deţinută tot de CE Oltenia, se va face o selecţie pentru desemnarea unui nou Consiliu de Administraţie. Adunarea Generală a Acţionarilor a societăţii se va întruni la începutul lunii viitoare pentru a aproba declanşarea procedurilor de selecţie.

Adunarea Generală a Acţionarilor a societăţii Minprest Serv Rovinari a fost convocată în data de 8 octombrie, la orele 13, într-o şedinţă ordinară. Printre alte puncte de pe ordinea de zi a şedinţei AGA se numără şi aprobarea declanşării procedurii de selecţie a membrilor Consiliului de Administraţie, dar şi aprobarea şi semnarea contractelor de administraţie cu membrii Consiliului de Administraţie în funcţie. Actualul CA al Minprest Serv Rovinari este format din Ion Surdu - preşedinte şi patru membri: Gavrilă Pop, Nelu Roşca, Ion Răuţ şi Cornel Bebe Irod. Cel mai probabil aceştia vor conduce şi de aici înainte societatea, selecţia făcându-se doar pentru a fi în conformitate cu legea 109/2001, privind guvernanţa corporativă.

Membrii Consiliului de Administraţie al societăţii sunt remuneraţi lunar cu 20% din salariul directorului general, Gabriel Giorgi. Asta înseamnă că fiecare primeşte aproape 2000 de lei lunar.

Complexul Energetic Oltenia deţine 3800 de acţiuni la Minprest Serv Rovinari, reprezentând 95% din capitalul social al societăţii. 

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: