Senator PSD: Îl trimitem pe Iohannis acasă o lună

Un senator PSD dezvăluie planul partidului pentru evitarea alegerilor anticipate. Scarlat Iriza spune că Iohannis va fi suspendat dacă merge pe calea dizolvării parlamentului.

“Guvernul Orban 2 o să cadă. Avem varianta 3, deja avem adunate 250 de semnături, o să ne ducem la domnul Iohannis în ultima fază a acestei chestiuni și o să impunem alt premier din partea alianței care tocmai s-a făcut”, a spus Iriza făcând referire la alianța PSD - Pro România.

Senatorul de Gorj a spus că Iohannis va fi trimis o lună acasă, dacă refuză să respecte Constituția. “Dacă dânsul se încăpățânează și nu numește acel om ca să facă guvern, o să primească o lună de concediu. Suspendare, da”, a spus Iriza.

Scarlat Iriza a spus că nu este numai părerea lui, ci a multor colegi din PSD. “În acest timp, noi o să facem guvernul și o să aducem țara pe un făgaș normal, fără anticipate, pentru că nu își au rostul”, a mai spus Iriza.

Senatorul susține că planul lui Iohannis este de a face anticipate doar pentru a putea desemna tot el premierul peste patru ani, în ultimul an de mandat. (A.A.)

Vizualizări: 5,402

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: