Sesizare către Prefectură. A fost pus să semneze alte documente

Un consilier local din Stănești a transmis o petiție către Instituția Prefectului județului Gorj, după ce ar fi fost pus să semneze alte documente față de cele adoptate în ședința de Consiliu Local.

Prefectul de Gorj, Iulian Popescu, spune că nu este singura sesizare în acest sens. Mai mulți consilieri locali s-ar fi plâns de situații similare.

Specialiștii din Prefectură vor efectua verificări.

”Am primit o sesizare în acest sens și am transmis-o pe flux specialiștilor de la serviciul juridic și celor de la Corpul de Control. Ce vreau să subliniez este că nu e singura petiție. Am mai primit astfel de petiții și din alte localități, în care consilieri locali semnalau că documentele care au fost transmise ulterior ca și acte adoptate de Consiliul Local și transmise Instituției Prefectului, diferă față de proiectul de hotărâre și de ce s-a adoptat în ședința de Consiliu Local. În unele cazui erau corecții de erori materiale și de asta nu am procedat la o verificare suplimentară sau la contestarea lor în instanță. În acest caz, la Stănești, nu am încă informații. Aștept cu interes punctul de vedere al colegilor specialiști juriști din Prefectură”, a spus Iulian Popescu pentru Radio Infinit.

Vizualizări: 2,418

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: