Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Setci „pescuite” din Jiu

O nouă captură de plasă tip setcă a fost ridicată de echipele Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS) Gorj din apele Jiului. Este a doua captură importantă în decurs de doar o săptămână!

„Plasa profesională cu o lățime de 2 metri și lungime de circa 400 de metri a fost strategic amplasată direct în porțile barajului Turceni”, a anunțat Claudiu Fiu, vicepreședintele AJVPS Gorj.

În urmă cu câteva zile a mai fost găsită o setcă monofilament de circa 200 de metri în zona Plopșoru-Sărdănești.

„Acest tip de plasă este ilegal și se pedepsește chiar și deținerea. Mulțumim celor care au ajutat la depistarea acestor unelte de pescuit ilegal. Sperăm ca autoritățile competente să depisteze și autorii. Cercetările continuă, la fel și acțiunile de combatere a braconajului. Au fost luate măsuri de suplimentare cu personal în toate zonele vizate de braconieri”, a mai precizat Fiu.

Galerie foto


Vizualizări: 2,294

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: