„Sfaturi” de la Caragea pentru Weber și PSD

„Victoria” PSD în moțiunea pe care a depus-o pentru a da jos Guvernul PSD a fost comentată de deputatul Mihai Weber pe contul său de Facebook, președintele executiv al PSD Gorj primind însă o reacție neașteptată de la fostul candidat independent la Primăria Târgu Jiu, Viorel Salvador Caragea. Deputatul e convins că toată țara s-a întors la normalitate prin votul de demitere a lui Grindeanu, importantă în opinia sa fiind încheierea crizei politice, deși până la instalarea unui nou guvern mai e cale lungă. „Prin votul dat de PSD și ALDE în Parlament, România s-a întors la normalitate. (...) Important este că această criză a luat sfârșit și acum ne putem apuca din nou de treabă, începând cu numirea unui nou Guvern care să aibă o largă susținere parlamentară.
Acest nou Guvern va trebui să recupereze și întârzierile din Programul de Guvernare, motiv pentru care este nevoie să finalizăm cât mai repede negocierile pentru formarea noului cabinet. Va trebui să facem un efort comun pentru a ne atinge obiectivul principal în acest moment, anume instalarea grabnică la Palatul Victoria a unui nou Guvern”, a comentat Weber.

Postarea deputatului a strâns puțin peste 100 de aprecieri din partea politicianului și doar câteva comentarii. Unul dintre comentarii îi aparține însă lui Viorel Caragea, discuția deschisă de acesta generând apoi o serie de alte comentarii, care le-au întrecut pe cele din postarea lui Weber. „Dacă nu înțelegeți unde este PSD în acest moment și câte înjurături primiți pentru minciunile și măgăriile camarilei de partid, o să constatați că nu o să mai existe în Tg-Jiu acest partid. Cred că este momentul să te definești ca om și politician. Am vorbit în aceste zile cu prietenii mei de la Sibiu și nu aveți frigidere toți din PSD pentru urările primite pentru trădarea cu ungurii”, i-a transmis Caragea lui Weber.

Vizualizări: 3,981

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: