Sfaturi testate pentru alegerea unui casino online sigur

Află ce trebuie să faci pentru a alege o platformă online de cazinou care să îți ofere 100% siguranță. Informații testate de către jucătorii experți.

Piața cazinourilor online este într-o evoluție constantă la nivel european (32,4% jucători activi în Europa), dar și la nivel global (4,6 miliarde de persoane care au mizat cel puțin o dată în cazinourile online și offline). Valoarea sectorului online și offline pe piața de cazinouri și pariuri s-a cifrat la 227 de miliarde de dolari în 2020 (4800 de platforme și stabilimente oficiale și 1, 122, 574 de angajați).

Specialiștii din acest domeniu indică o dublare a valorii pieței până în 2022 (565, 4 miliarde), cu o pondere a segmentului online de 127, 3 miliarde. Având în vedere aceste considerente este cât se poate de clar că numărul platformelor va crește, iar jucătorii vor avea de unde să aleagă cazinourile online care să le ofere avantaje maxime. Cu toate acestea, nu întreaga piață este reglementată în mod oficial, ceea ce înseamnă că jucătorii trebuie să țină cont de o serie de recomandări atunci când urmează să-și aleagă o platformă virtuală unde să joace la cazinou.

Există cazinoul online perfect?
 

Site-urile de comparații și analiză a platformelor de cazinou online, așa cum este Bogdan Cazino, îndeplinesc un rol important în alegerea unui site sigur pentru jocurile de noroc. Jucătorii începători aflați în căutarea cazinoului online perfect trebuie să ia în considerare o serie de sfaturi ale celor care deja sunt experți în acest domeniu. Ce înseamnă platformă de cazinou sigură?

Mediu de joc reglementat în mod oficial printr-o licență – de preferat ca licența să fie obținută pe plan local (în cazul României, de la Oficiul Național al Jocurilor de Noroc), iar dacă este vorba despre un cazinou autorizat la nivel internațional, acesta trebuie să fie într-o jurisdicție sigură (cum este cea din Malta sau Marea Britanie).

• Certificarea corectitudinii jocurilor – sunt câteva laboratoare independente de testare a corectitudinii jocurilor (verificarea RNG-ului acestora), precum GLI, iTechLabs sau eCOGRA. Un cazinou sigur apelează la astfel de organisme pentru a le certifica jocurile.

• Nivelul plăților și al RTP-ului jocurilor – reprezintă o modalitate de informare a jucătorilor despre șansele reale la obținerea de câștiguri. Aceste informații le permit jucătorilor să își aleagă cazinoul și pe baza jocurilor și a posibilităților de câștig. În acest mod se poate afla și care este avantajul cazinoului la fiecare joc în parte.

• Oferte de bonusuri cu șanse reale de retragere – majoritatea platformelor le oferă jucătorilor bonificații, atât înainte de înregistrare (recompense fără depunere), cât mai ales după înscriere. Adevărul este că în afară de a fi în mare parte un instrument de marketing, pentru atragerea jucătorului, aceste bonusuri dispun de condiții mult prea greu de îndeplinit. Un cazinou sigur oferă cerințe minime care să permită rulajul mai ușor al bonusurilor primite de jucător (sunt de preferat chiar și cele care oferă sume mici, dar cu șanse reale de rulare complete a bonusului).

• Tehnologia de criptare a cazinoului – sunt preferate tehnologiile pe 128 și 256 de biți care asigură păstrarea în bune condiții a datelor și informațiilor personale și financiare ale membrilor platformei.

• Condițiile financiare impuse la alimentarea contului și retragerea câștigurilor – practicarea de comisioane și alte taxe aplicabile în cazul depunerilor de către cazinou reprezintă un semn de întrebare pentru jucător. La fel se întâmplă și atunci când sunt retragerile sunt întârziate în mod nejustificat și sunt condiționate pentru că un cazinou sigur dispune de lichidități pentru a efectua aceste plăți într-un termen rezonabil.

• Lipsa promovării politicii jocului responsabil – încurajarea jucătorului să joace fără limite contravine oricărei norme promovate de o platformă licențiată și care le oferă jucătorilor condiții sigure de joc. Prezența unui cronometru, a setărilor intervalelor de timp pe care jucătorul le poate petrece pe platformă, notificările de timp și alte instrumente din aceeași gamă îl asigură pe jucător că se află într-un cazinou sigur.

• Ofertele exclusive și programele de fidelitate – asigurarea apartenenței jucătorului pe termen lung la cazinou trebuie să reprezinte unul dintre obiectivele oricărei platforme cu jocuri online de noroc. Este o măsură asiguratorie cu dublu efect (și pentru jucător, dar și pentru cazinou) și constă în asigurarea de bonificații pe termen lung pentru jucătorii fideli, în timp ce platforma va avea asigurată prezența unui membru care va juca în mod constant.

Atunci când ești un jucător aflat în căutarea “cazinoului online perfect” trebuie să-ti amintești că perfecțiunea se construiește în primul rând pe o bază solidă între membrii platformei și cazinou. Iar acest lucru înseamnă încredere de ambele părți și promovarea unei reciprocități avantajoase pentru toată lumea. Pentru că toți vor avea de câștigat atunci când joacă la un cazinou online sigur!

Vizualizări: 987

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: