Shalaj de la Pandurii se plictiseşte la Târgu Jiu

Mijlocaşul elveţian de 24 de ani de la Pandurii, Gezim Shalaj, spune că nu a venit la Târgu Jiu pentru fete şi distracţie. Jucătorul nu a văzut nici operele lui Brâncuşi. Mai mult, în oraş nu prea ai ce face, spune elveţianul, aşa că munceşte pentru rezultate mai bune la echipă. Golul marcat în partida cu Steaua l-a făcut pe Shalaj să se gândească la un transfer în străinătate.

Într-un interviu acordat GSP.ro, Shalaj spune că Pandurii poate câştiga Cupa Ligii: „Cred că Pandurii mai poate învinge o dată Steaua, noi vom juca acest meci ca unul de Champions League“. După ce-şi termină munca la Pandurii, elveţianul visează la un transfer în Germania, Spania sau Italia.

Mijlocaşul a povestit că acomodarea la Târgu Jiu a fost foarte grea. „Oraşul Târgu Jiu este OK, mic, familiar, nu prea ai ce face în el, însă pentru mine este în regulă, fiindcă am venit pentru fotbal, nu pentru fete şi distracţie. A fost prima oară când am plecat din Elveţia, sunt singur în România, dar e bine că suntem ţinuţi în priză cu fotbalul, altfel nu ştiu ce-aş fi făcut pe aici“. Shalaj nu a vizitat operele lui Constantin Brâncuşi, deşi este de mult timp la Târgu Jiu. ­„Nu, chiar îmi pare rău. Îmi promisese cineva că mă duce, dar tot aştept. În afara unui singur restaurant la care am fost de două-trei ori, nu ştiu altceva decât drumul de la stadion până la apartament“. „Oricum, eu sunt genul liniştit, nu mă dau în vânt după viaţa tumultuoasă“, a mai spus acesta.

3 - goluri a marcat Shalaj în 18 meciuri pentru Pandurii, la 1-1 cu CSU Craiova, la 4-0 cu CFR şi la 3-1 cu Steaua

"Idolul meu este Cristiano Ronaldo. Încerc să fac şi eu mişcările lui, însă este inimitabil. Mi-ar plăcea să fiu cum este el pe teren. În rest, prefer să fiu ca mine, nu-mi place să copiez pe cineva, indiferent de cine ar fi el". 

Gezim Shalaj

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: