Și-a abuzat copila în timp ce mama fetiței muncea în Italia

Un caz care a șocat întreaga suflare din județul Gorj s-a petrecut în comuna Jupânești. Un tânăr a ajuns în spatele gratiilor pentru 30 de zile după ce și-a abuzat sexual propria fiică în vârstă de 11 ani. Totul s-ar fi petrecut când mama ei era plecată la muncă în străinătate. Ca să treacă peste aceste traume, fata va fi consiliată de un psiholog.

Chiar mama copilei a fost cea care l-a dat pe soțul ei pe mâna polițiștilor. Femeia, în vârstă de 31 de ani, s-a întors recent din străinătate. Rămasă singură cu fata de 11 ani, aceasta și-a făcut curaj să-i spună la ce a supus-o tatăl ei, un tânăr de 35 de ani, din Jupânești.

Nu doar o dată, ci în repetate rânduri, acesta ar fi supus-o pe fată la gesturi sexuale nepotrivite. Acasă mai era și fratele ei, dar nu știa de abuzuri. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și este acuzat de agresiune sexuală.

"Polițiștii au fost sesizați de o femeie, de 31 de ani, din comuna  Jupânești, despre faptul că soțul său, ar fi supus-o pe fiica lor de 11 ani, la gesturi sexuale nepotrivite. Polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale au continuat cercetările privind infracţiunea de agresiune sexuală, iar bărbatul în cauză a fost prezentat Parchetului şi Judecătoriei Târgu Cărbuneşti cu propunere de arestare preventivă. În urma probatoriului administrat, instanţa de judecată a admis propunerea organelor de urmărire penală, fiind emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile faţă de acesta", a transmis Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 2,010

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: