Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

A încălcat legea chiar în fața Poliției Locale

Un bărbat în vârstă de 50 ani din Comuna Ciuperceni, județul Gorj, a fost sancționat contravențional marți seara, cu amendă în valoare de 500 lei, pentru consum de băuturi alcoolice în fața unui bloc de pe strada M.C. Oancea din municipiu.

Un alt bărbat a fost sancționat contravențional pentru consum de băuturi alcoolice chiar în fața sediului Poliției Locale Târgu Jiu.


"De la începutul lunii septembrie și până în prezent, polițiștii locali au depistat pe străzile din municipiul Târgu Jiu, mai multe persoane aflate în stare vădită de ebrietate, care necesitau îngrijiri medicale și pentru care a fost solicitat sprijinul Serviciului Județean Ambulanță Gorj", a transmis Poliția Locală Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,203

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: