Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Și-a dat demisia din Guvern

Liberalul Iulian Popescu și-a depus demisia din funcția de secretar de stat în Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării. La final de mandat, Popescu nominalizează câteva proiecte pe care a reușit să le pună în discuție în Guvern. 

Iulian Popescu și-a început cariera în administrația centrală pe o poziție de consilier al pemierului, cu sarcini în domeniul digitalizării, iar apoi a fost numit secretar de stat la digitalizare. În mandatul său, Popescu a propus insistat pentru promovarea unor modificări legislative care să-i ofere României recunoaștere în domeniul inovării și digitalizării.  

”Acum aproape un an și jumătate am intrat în administrația centrală cu obiectivul de a pune în interesul țării experiența mea, cu scopul reformării Statului Român și așezarea României la locul meritat în cadrul Uniunii Europene.
A fost o experiență interesantă și sunt bucuros că am reușit, împreună cu echipa, să punem pe tapet câteva subiecte importante precum simplificarea procedurilor de înființare a fondurilor de investiții, testarea mașinilor autonome ori încurajarea tehnologiei blockchain, ce vor contribui ca România să devină un campion al inovării și digitalizării.
Mă bucur că am întâlnit foarte mulți oameni competenți și dedicați, cu care sunt convins că voi avea o colaborare productivă și voi continua să dezvolt proiecte pentru oameni”.

Iulian Popescu susține că nu își poate atinge obiectivele și și-a depus demisia. 
”Din păcate, la acest moment contextul politic nu îmi mai conferă premisele necesare atingerii obiectivelor cu care am plecat la drum, motiv pentru care mi-am înaintat demisia din funcția de secretar de stat al Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării.
Le doresc mult succes colegilor din minister și îi asigur că oricând vor avea nevoie de experiența mea vor găsi în mine un partener, chiar și din afara Guvernului”, a mai scris acesta într-o postare pe Facebook.

Vizualizări: 5,239

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: