Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Și-a găsit sfârșitul în timpul serviciului

Un bărbat, angajat al unei firme de telecomunicații din Târgu Jiu, a murit electrocutat când monta cablul de fibră optică într-o comună din Olt.

Tragicul eveniment s-a întâmplat pe 8 octombrie 2020, în localitatea Cilieni din judeţul Olt, acolo unde firma avea de realizat o lucrare de montare a unui cablu din fibră optică. Muncitorul s-a electrocutat în momentul în care a încercat să îndrepte cablul suspendat. ITM Olt a anunțat că a demarat o anchetă.

„Un bărbat, în vârstă de 36 de ani, angajat al unei societăți de telecomunicații prin rețele cu cablu din Târgu Jiu, în timp ce executa lucrări de instalare aeriană cablu fibră optică în localitatea Cilieni, a ridicat scara de aluminiu pentru a îndrepta cablul de fibră optică, printre crengile unui copac, în acel moment vântul a deviat scara către cablurile de curent electric, ducând la electrocutarea şi decesul acestuia“, au anunțat reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt.

Vizualizări: 4,557

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: