Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Trei cămătari gorjeni, duși în arest

Trei bărbați au fost reținuți, pentru șantaj, camătă și complicitate la infracțiunea de camătă, de polițiștii din Gorj, după ce ar fi prejudiciat, cu aproximativ 300.000 de lei, 18 persoane, a anunțat joi Inspectoratul Județean de Poliție.

"La data de 4 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Gorj, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, fiind în continuarea cercetărilor într-un dosar penal de șantaj, camătă, lovire sau alte violențe și furt calificat, au efectuat 4 percheziții domiciliare în municipiul Târgu Jiu (3) și în comuna Turcinești (1). Totodată, au fost conduse, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, trei persoane, față de care a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale, pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj și camătă", transmite IPJ Gorj.

Față de un bărbat, de 35 de ani, bănuit de șantaj și camătă, de un bărbat, de 36 de ani, bănuit de camătă și față de un bărbat, de 31 de ani, bănuit de complicitate la infracțiunea de camătă, toți din Târgu Jiu, a fost luată măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore.

Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că faptele ar fi fost săvârșite în perioada 2017 - 2020, față de 18 persoane, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 300.000 de lei.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale, iar, în cursul zilei de astăzi, cei trei bărbați vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, Serviciului Criminalistic, Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, a mai precizat sursa citată.

Vizualizări: 14,806

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: