Si-a injunghiat fosta sotie la serviciu

Un barbat din Motru a fost retinut 24 de ore dupa ce a incercat sa-si omoare fosta sotie.

Poliţia municipiului Motru a fost sesizată  telefonic de către C.S., de 42 ani, din localitate, despre faptul că a fost agresată de fostul soţ, B.D., în timp ce se afla în serviciu ca lucrător comercial la un magazin din municipiul Motru.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Motru. Din primele cercetări efectuate a rezultat că suspectul B.D., de 44 ani, din municipiul Motru, a mers la locul de muncă al fostei soţii, iar aici, pe fondul unei altercaţii spontane cu aceasta, a luat un cuţit folosit ce se afla pe tejghea, cu care a lovit-o în zona cervicală provocându-i trei plăgi tăiate.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Motru pentru acordarea de îngrijiri medicale, aici fiindu-i stabilit diagnosticul „plăgi tăiate latero-cervical drept şi stâng, contuzie mandibulă dreapta”.

Suspectul B.D. s-a prezentat la sediul poliţiei.

Cu privire la aceste aspecte, având în vedere că în cauză se conturau elementele constitutive ale infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor calificat a fost informat procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Urmare a continuării cercetărilor, procurorul de caz a emis pe numele suspectului agresiunii, ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor calificat, constând în aceea că a aplicat mai multe lovituri cu un cuţit victimei C.S., fosta soţie, producându-i leziuni care i-ar fi putut pune în primejdie viaţa victimei, având în vedere obiectul cu care i-au fost aplicate , zona vizată şi intensitatea acestora.

Suspectul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj, urmând ca în data de 12 februarie a.c., să fie prezentat Tribunalului Gorj cu propunere de arestare preventivă.

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: