Și-a salvat mama de tatăl bătăuș

Un tânăr din comuna gorjeană Bustuchin nu a mai suportat să își vadă mama bătută de soțul ei, așa că a sunat la 112 și a cerut sprijinul poliției. "Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, în timp ce se aflau la domiciliul comun, din comuna Bustuchin, pe fondul consumului de alcool, între un bărbat de 48 de ani și soția sa de 44 de ani, s-a iscat un conflict spontan, în urma căruia bărbatul ar fi exercitat acte de violență împotriva femeii", transmite IPJ Gorj.

Femeia a refuzat acordarea de îngrijiri medicale, precum și emiterea unui ordin de protecție provizoriu față de soțul său. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

Un caz grav de violență în familie a fost și la Roșia de Amaradia, unde un bărbat de 45 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru că nu a respectat măsurile impuse anterior printr-un ordin de protecție.

Mandatul a fost pus în executare de polițiști, care l-au introdus pe cel în cauză în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

Vizualizări: 2,087

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: