Și-au donat salariul să facă pachete de Paște pentru cetățeni

Gest demn de urmat al autorităților locale din comuna gorjeană Tânțăreni. Primarul, viceprimarul, secretarul și contabilul șef au donat salariul dintr-o lună pentru a împărți pachete de Paște în comună. Și o parte din consilierii locali au renunțat la indemnizație, iar banii vor fi redirecționați către Spitalul din Târgu-Cărbunești, acolo unde vor fi tratați bolnavii COVID 19.

Cele aproximativ 1600 de familii din comuna Țânțăreni vor primi pachete de Paște din partea primăriei. Acțiunea nu este suportată din bugetul local, ci din salariul autorităților locale. ”Vreau să vă spun că primarul, viceprimarul, secretarul și contabilul șef al comunei Țânțăreni și-au donat salariul pe o lună pentru a face un gest frumos pentru localnici. Fiecare familie va primi câte un plic în care va fi o felicitare, recomandări de conduită în această perioadă, îndemnul de a sta în casă și patru declarații pe propria răspundere. Mai oferim și o plasă în care va fi câte o mască de protecție, un cozonac, un ou de ciocolată și o candelă. Acestea vor fi împărțite la fiecare gospodărie de angajații primăriei”, a precizat primarul din Țânțăreni, Maria Vasilescu.

Și o parte din consilierii locali din comuna Țânțăreni au donat indemnizația pentru Spitalul Orășenesc din Târgu-Cărbunești. Consilierii locali PSD au renunțat la indemnizația pe o lună și au decis să o redirecționeze către Spitalul din Târgu-Cărbunești, unde vor ajunge bolnavii de coronavirus, pentru că spitalul are nevoie de sprijin în această perioadă”, a mai spus Maria Vasilescu.

Primarul din comuna Țânțăreni a precizat și faptul că, sâmbătă, voluntari din rândul cadrelor didactice împreună cu angajații primăriei și reprezentanții bisericilor vor împărți Sfintele Paști din casă în casă.

Vizualizări: 4,152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: