Şi noroc, şi ghinion pentru Pandurii în meciul cu Luceafărul

Pandurii Târgu Jiu a terminat miercuri la egalitate ultimul meci disputat pe teren propriu în această ediţie de campionat. Scorul final a fost 1-1 cu Luceafărul Oradea, într-un meci în care fiecare echipă a avut câte un penalti, iar portarul oaspeţilor a fost eliminat.

Pandurii a avut şansa să deschidă scorul în minutul 5, când Lemac a pătruns în careu şi a fost agăţat de portar. Băjan a ratat însă lovitura de la 11 metri, balonul trimis în dreapta lui Goia fiind respins cu braţul. Gorjenii au mai avut o ocazie mare şi în minutul 42, când şutul lui Maxin de la 22 de metri a fost respins din vinclu de Goia. Mingea a ajuns la Băjan, care a ratat din nou, trăgând pe lângă poartă dintr-o poziţie bună.

Primul gol a fost marcat de oaspeţi în min. 54, când Luceafărul Oradea a primit uşor un penalti, după un duel aerian dintre Băjan şi Rusu. Golul a fost marcat de Rusu.

Au urmat minute bune în care Pandurii a jucat ofensiv, în care s-a jucat pe contre, iar golul egalării a venit în min. 88. Asta după ce portarul de la Luceafărul Oradea a fost eliminat în min. 83, când Alin Goia a primit cartonaş roşu. Goia avea deja un avertisment din min. 5, când l-a faultat pe Lemac, al doilea galben primindu-l pentru că a tras de timp.

În poartă a intrat fundaşul Oroş, pentru că Luceafărul făcuse cele trei schimbări regulamentare. Pandurii a reuşit însă un singur gol în aceste condiţii, acesta fiind marcat în min. 88 de George Tudoran. Scorul final 1-1 menţine Pandurii în lupta pentru evitarea retrogradării.

Doar 250 de spectatori au fost prezenţi la ultimul meci pe care Pandurii l-a susţinut pe teren propriu în acest campionat. La meci a fost prezent şi Daniel Perjă, directorul sportiv de la ACS Şirineasa, echipă finanţată, ca şi Luceafărul, de omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină.

Vizualizări: 2,094

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: