Finala se joacă la Turceni. Care sunt semifinalele!

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Gorj a luat hotărârea ca finala fazei judeţene a Cupei României să se dispute în acest sezon la Turceni, pe Stadionul Orăşenesc din localitate.

Până atunci vom avea meciurile din semifinalele Cupei României, faza judeţeană, care se vor disputa în sistem tur-retur, în datele de 23 mai 2018 şi 6 iunie 2018. Cele două semifinale sunt: Petrolul Bustuchin - Ştiinţa Turceni şi Petrolul Ţicleni - Vulturii Fărcăşeşti.

Petrolul Bustuchin şi Ştiinţa Turceni sunt primele două clasate din Liga a IV-a, care îşi dispută iată şi campionatul, şi cupa. „Sorţii au decis, noi trebuie să demonstrăm pe teren. Petrolul va disputa trei meciuri împotriva echipei de pe locul secund în decursul a doar câteva zile. Între cele două manşe ale semifinalelor va avea loc şi duelul care probabil va decide campioana judeţului. Prima manşă a semifinalelor va avea loc la Turceni. De asemenea, comitetul executiv a luat decizia ca finala din acest an să se dispute pe «orăşenescul» din Turceni”, arată cei de la Bustuchin pe pagina de socializare.

Vizualizări: 956

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: