Silvana Brăgaru îşi promovează sexy-mama pe Facebook

Se spune că aşchia nu sare departe de trunchi. Proverbul este valabil şi în cazul Silvanei Brăgaru, care nu ratează nicio ocazie să arate admiratorilor săi frumoasele trăsături ale celei care i-a dat viaţă. Bomba sexy vrea să scoată în evidenţă sursa trăsăturilor sale şi să o lanseze în tainele foto-modelismului. Aceasta nu conteneşte să-şi promoveze mama pe site-urile de socializare.

Gorjeanca Silvana Brăgaru, foarte cunoscută pentru pictorialele sale în special în rândul bărbaţilor, după ce a pozat în reviste pentru adulţi din Germania, pare că vrea acum să o promoveze şi pe mama sa, Camelia Brăgaru. Bomba sexy a publicat pe Facebook câteva poze provocatoare cu mama sa. Dacă este să ne luăm după trăsături, se poate spune că cele două seamănă izbitor de mult, iar forma fizică a celor două este una de invidiat. Unii internauţi sunt de părere că Silvana este chiar depăşită în frumuseţe de mama ei. „Mai frumoasă mama decât fata!” îşi dădea cu părerea unul dintre cei care au comentat pozele Cameliei Brăgaru.

Şi fiul Cameliei Brăgaru, Bogdan, a vrut să-i transmită complimente celei care i-a dat viaţă. „Am o mamă frumoasă foc şi o iubesc mult”, scria Bogdan Brăgaru la una dintre pozele mamei sale.

În data de 10 martie, Silvana Brăgaru va împlini vârsta de 27 de ani. În 2009 a fost declarată cea mai frumoasă fată din Germania.

Galerie foto


Vizualizări: 358

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: