Silvia, Anna Lesko şi Andreea Bănică la Festivalul Berii

Târgujienii vor avea parte săptămâna viitoare de distracţie pe cinste, pe Insuliţa de pe Jiu. Festivalul Berii, care se va desfăşura în perioada 19-25 august, va aduce la Târgu Jiu artişti de renume, precum: Silvia, Anna Lesko şi Andreea Bănică. Nu va lipsi nici muzica populară, voia bună fiind asigurată de Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului” şi de interpreţi de la Şcoala Populară de Artă.

Primăria Târgu Jiu a început pregătirile pentru Festivalul Berii care se va desfăşura în perioada 19-25 august. Pe Insuliţa de pe Jiu sunt aşteptaţi zeci de comercianţi cu terase cu mici şi bere, produse de marochinărie şi dulciuri. Nu vor lipsi nici tiribombele şi echipamentele din parcul de distracţie. Comercianţii vor plăti primăriei o taxă de 8 lei/zi/mp.  La rândul lor, angajaţii societăţii Edilitara vor amplasa toaletele ecologice şi vor igieniza zona. „Spaţiile pentru comercianţi vor fi repartizate chiar în prima zi a festivalului. Avem foarte multe amplasamente şi ne aşteptăm la zeci de comercianţi. Taxa pe care o vom percepe este de 8 lei/zi/mp. Ca în fiecare an, Festivalul Berii este organizat cu sprijinul sponsorilor, o firmă de bere şi una de băuturi răcoritoare”, a declarat Ramona Evulescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu.

Muzică pentru toate gusturile

Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, în cadrul Festivalul Berii vor fi organizate atât spectacole de muzică uşoară, cât şi spectacole de muzică populară. „Anul acesta, Festival Berii va aduce la Târgu Jiu pe Silvia, Anna Lesko şi Andreea Bănică. Artistele au fost contactate la cererea publicului din Târgu Jiu. Nu va lipsi nici seara de folclor, în care vor fi susţinute spectacole de către interpreţii de la Doina Gorjului şi de la Şcoala Populară de Artă. Aşa că îi invităm pe toţi cetăţenii din Târgu Jiu şi nu numai la o săptămână de muzică şi voie bună”, a mai precizat Ramona Evulescu.

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: