Simona Halep, aşteptată azi la Salonul Oficial din aeroport iar miercuri pe Arena Naţională

După performanţa istorică reuşită pe iarba de la Wimbledon, Simona Halep va reveni în ţară în această după-amiază, la ora 17:00 şi va fi primită la Salonul Oficial al Aeroportului ”Henri Coandă”. Pentru Simona urmează o pauză de aproximativ trei săptămâni, înainte de startul turneelor din America.

Simona Halep a câştigat sâmbătă al doilea turneu de Grand Slam din carieră, la distanţă de un an, o lună şi patru zile de la performanţa reuşită pe zgura de la Roland Garros. La fel ca şi anul trecut, campioana va fi aşteptată la Salonul Oficial al Aeroportului ”Henri Conadă” de oficialii Federaţiei Române de Tenis, oficiali din cadrul COSR, dar şi de jurnalişti şi fani. Chiar în ziua în care va reveni în ţară, Halep va urca trei locuri în clasamentul WTA şi va ocupa poziţia a patra, la 672 de puncte în spatele actualului lider, Ashleigh Barty.

După acest turneu Simona va lua o pauză de aproape trei săptămâni, urmând ca în perioada 5-11 august să participe la Rogers Cup, competiţie pe care a câştigat-o anul trecut. Misiunea de a reveni pe primul loc mondial va fi una destul de dificilă pentru sportiva noastră, care are de apărat 900 de puncte la turneul din Canada. După Rogers Cup, Halep va participa la Cincinnati, unde în 2018 a jucat finala şi trebuie să apere 585 de puncte.  În perioada 26 august - 8 septembrie, va avea loc ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, unde Halep a fost  eliminată chiar din primul tur în 2018.

 UPDATE:  ProSport anunţă faptul că pentru Simona Halep e pregătită o festivitate pe National Arena, în urma unei înţelegeri între FRT şi Primăria Bucureşti. Nu e prima dată când sportiva se întâlneşte cu fanii pe cel mai mare stadion al ţării. La fel s-a întâmplat şi

în vara lui 2018, după ce Simona a cucerit trofeul de la Roland Garros. Evenimentul în cinstea Simonei Halep va avea loc pe cel mai mare stadion al României, miercuri, ora 19:00. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, nu va fi prezent la ceremonie.  În 2018, după ce Simona Halep a cucerit Roland Garros, acelaşi tip de eveniment a fost organizat pe Arena Naţională. Gabriela Firea ea a fost huiduită la scenă deschisă de cei aproximativ 20.000 de fani veniţi la sărbătoarea campioanei.

Galerie fotoVizualizări: 225

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: