Șase victime la Plopșoru. Trei sunt copii!

Un grav accident de circulație s-a petrecut, vineri, în localitatea Plopșoru, din județul Gorj, după ce o mașină a intrat într-un cap de pod. Din primele date, șoferul ar fi pierdut controlul volanului și s-a izbit cu masina de un cap de pod. 

Trei adulți și trei copii au fost răniți, din primele date. La fata locului, au ajuns medicii și pompierii. Se intervine pentru descarcerarea a două persoane prinse între fiarele mașinii.

update: O femeie a fost declarată decedată, după ce s-au făcut manevrele de resuscitare, fără succes.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că o femeie de 61 de ani, din localitatea Turceni, în timp ce conducea un autoturism pe DE 66 Văleni, din direcția Târgu Jiu către Filiași, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare lovind un cap de pod. În urma impactului a rezultat decesul unei femei de 55 de ani, din orașul Turceni, pasageră pe scaunul din dreapta față.

De asemenea, a rezultat rănirea conducătoarei auto, a unei femei de 27 de ani din localitatea Borăscu și a 3 copii minori, cu vârste cuprinse între 7 și 10 ani, pasageri pe bancheta din spate a autoturismului.

Răniții au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 13,615

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: