Sindicalist: Angajați sudori, nu dame

„În loc să angajeze sudori, angajează dame la CEO”. O spune sindicalistul Nicu Bunoaica, supărat că nu se caută soluții pentru meseriile deficitare în compania energetică. Sindicalistul trage un nou semnal de alarmă asupra nevoii acute de angajări în producție.

Nicu Bunoaica susține că, la Cariera Lupoaia, este nevoie acută de sudori. Singurul care mai lucrează are și probleme de sănătate. Sindicalistul îi cere directorului Sorin Boza să se aplece mai mult asupra problemelor din carieră și să nu mai facă angajări în birouri.

„Eu mai am un singur sudor și este și bolnav. Are un singur rinichi, și Boza angajează dame la Complexul Energetic Oltenia. E casă de modă aici, ce este? De ce nu angajează sudori? Dați-vă demisia și lăsați pe alții. Se fac clanuri și sindicatele sunt de acord. În cariere, se sudează mai mult decât se montează. Se aduc electrozi, nu piulițe. E deficitară această meserie. Să fac greva foamei? Ce să fac? Că  acești directori ne duc cu vorba. Mint cu nerușinare! Nu au bani, dar să recunoască. Voi ați dus-o în cap, voi să aduceți această companie unde a fost”, a fost mesajul liderului de sindicat. (M.M.)

Vizualizări: 3,877

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: