Sindicalist: CEO este aproape de faliment. Trebuie apărat!

Zvonuri tot mai dese despre un iminent faliment care paște Complexul Energetic Oltenia. Tot mai mulți sindicaliști se plâng că societatea traversează o perioadă tot mai grea din punct de vedere financiar. Și după ce sindicalistul Bogdan Bejinaru a făcut declarații alarmante, susținând că, fără un sprijin de la stat, „Complexul Energetic Oltenia se duce în cap și este în pragul insolvenței”, și Nicu Bunoaica vorbește de un real pericol.

Bunoaica a făcut apel la realizarea mixului energetic, promisiune pe care guvernanții au făcut-o, pe rând, în ultimii aproape zece ani. Cu toate acestea, nu s-a făcut nimic concret. Nici măcar Strategia Energetică a României nu a mai fost lansată.

“Suntem într-un mare pericol. Complexul Energetic Oltenia este aproape de faliment din punctul meu de vedere. Trebuie apărat, protejat Complexul Energetic Oltenia. E nevoie de investiții, soluții la nivel European. Cea mai bună soluție este formarea acelui mix energetic. Nu europenii ne vor face mixul energetic, până la urmă. Noi, dacă vrem siguranța Sistemului Energetic Național, trebuie să facem acest mix. Fără energia pe cărbune, Sistemul poate pica în orice moment”, a declarat sindicalistul Nicu Bunoaica.

Vizualizări: 3,762

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: