Crețan: A fost o mojicie. L-au marginalizat pe Pârvulescu

“Liderii de sindicat l-au marginalizat pe Pârvulescu”. O spune sindicalistul Constantin Crețan după ce a văzut că președintele Federației Naționale Mine Energie nu a vrut să participe la întâlnirea cu premierul Viorica Dăncilă, de la Termocentrala Rovinari. Crețan susține că restul sindicaliștilor l-au izolat pe Dumitru Pârvulescu.

Crețan a explicat că și federația din care face și el parte a fost invitată la întâlnirea cu Viorica Dăncilă, însă a refuzat să participe. „Am fost invitat. M-a sunat și domnul senator Iriza. I-am spus că nu pot să particip la așa ceva. Cred că aici a fost o mojicie a liderilor de sindicat. În primul rând, dacă au făcut pasul acesta, și chiar au vrut să se pupe înainte cu Dragnea, acum cu Dăncilă, și așa mai departe, acum s-a întâmplat un fenomen. Liderii de sindicat l-au marginalizat pe Pârvulescu. N-a fost frumos din partea lor”, a spus, la Sud FM, Constantin Crețan.

Sindicalistul a întărit ideea că sfera politică influențează inclusiv activitatea liderilor de sindicat din Complexul Energetic Oltenia. „Nu e un președinte izolat. A schimbat ceva în Federația Mine Energie după era Condescu și undeva deranjează. Eu cred că nu și-a luat angajamente ferme de a merge cu politicul mână în mână. Aici e clar! Eu îl cunosc bine și sunt alții care sunt mai prieteni cu politicienii și poate au și alte promisiuni. O să avem surprize să vedem lideri de sindicat pe listele de la Consiliul Județean”, a încheiat Crețan.

Vizualizări: 2,411

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: