Sindicalistul Jan Popescu neagă afacerile cu CEO! Actele îl contrazic

Scandalul dintre doi sindicalişti din cadrul Complexului Energetic Oltenia, Jan Popescu şi Constantin Creţan, este departe de a fi aplanat. Constantin Creţan susţine în continuare că Jan Popescu nu are ce căuta în comisia de negociere a contractului colectiv de muncă din cadrul companiei, pe motiv că are afaceri cu CEO. Creţan a venit chiar cu dovezi în acest sens punând la dispoziţia redacţiei o factură decontată de CEO în care apar datele personale ale sindicalistului Popescu. „Acest individ are un miliard pe lună de la complex de pe urma firmei de transport”, susţine în continuare Constantin Creţan.

Tensiunile dintre sindicaliştii Complexului Energetic Oltenia sporesc de la o zi la alta. Ieri, Constantin Creţan a venit cu dovezi clare că Jan Popescu, liderul din cadrul SMEO, deţine o firmă de transport persoane care prestează pentru complex. Pe documentul respectiv, o factură fiscală din anul 2013, apare CNP-ul sindicalistului Popescu, semn că el a întocmit-o. „Acest individ nu are ce căuta în comisia de negociere cât timp el însuşi are contract cu CEO, are un miliard pe lună venit de pe urma contractului cu complexul. Există documente care dovedesc acest lucru. Cum poate să reprezinte el interesele salariaţilor din complex?”, a declarat Constantin Creţan.

Sindicalistul Jan Popescu neagă în continuare orice relaţie comercială cu CEO, declarând că se va bate în continuare pentru drepturile membrilor săi, indiferent că-i convine sau nu lui Creţan. „Eu nu am firmă, a mai căutat multă lume pe treaba asta, s-a cerut la Registru Comerţului şi vă spun încă o dată, eu nu am firmă, eu sunt angajat şi oamenii mi-au dat un mandat ca să mă bat pentru drepturilor lor salariale. E uşor să te dai la o parte la primul hop, dar îi transmit lui Creţan că suntem în aceeaşi situaţie şi nu mă voi da la o parte”, a declarat Jan Popescu.

Creţan: Nu am primit pachete de la acest individ

Jan Popescu declarase ziariştilor că nu înţelege atacul lui Creţan, mai ales că în trecut i-a dus pachete la închisoare, unde a ajuns în urma participării la mineriade. Creţan neagă că ar fi primit ceva din partea sindicalistului cât timp a fost după gratii. „Eu nu am primit pachete de la acest individ. Regimul de detenţie nu permitea ca eu să primesc pachete aşa, de la oricine, acest lucru se poate verifica”, a declarat Constantin Creţan.

Jan Popescu a precizat că nu el personal i-a trimis pachete, ci indirect a contribuit la ajutorarea sindicalistului aflat în detenţie. „Îmi pare rău că am făcut fapta bună, colegii ştiu că nu a fost primul caz la care Jan Popescu a sărit şi îmi pare rău că am făcut treaba asta publică pentru că fapta bună şi-a pierdut din intensitate”, a adăugat Jan Popescu.

factura_an

jan_popescu_firma

Vizualizări: 1,349

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: