Gabriel Dumitraşcu va părăsi Consiliul de Supraveghere al CEO

După ce şi-a dat demisia din funcţia de director general la Ministerul Energiei, Gabriel Dumitraşcu vede probabilă şi o demisie din funcţia de preşedinte al Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia. Dumitraşcu a spus că va lua o decizie în cel mai scurt timp, însă nu a vrut să precizeze şi care sunt motivele care l-au determinat să renunţe la aceste funcţii importante.

Întrebat fiind dacă va renunţa şi la funcţia de preşedinte al Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia, Dumitraşcu a spus: „Probabil. Voi lua o decizie într-un timp nu foarte lung”. Dumitraşcu a spus că nu va propune pe altcineva în locul său. „Nu stă în puterea mea”, a mai spus preşedintele Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia.

Gabriel Dumitraşcu a renunţat la funcţia de director general în cadrul Ministerului Energiei, locul său urmând să fie ocupat de Bogdan Stănescu, administratorul special la Oltchim. Dumitraşcu se află în fruntea Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia din luna iunie a anului 2013 şi a fost propus pentru această funcţie de Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI).

Din CS al CE Oltenia mai fac parte Georgiana Porumbel - manager Pirelli, Alin Chiţu - manager Tucă Zbârcea&Asociaţii, Daniel Naftali - Fondul Proprietatea, Ion Mihăilă - Departamentul de Energie, Răzvan Purdilă - reprezentant Translectrica şi Cătălin Spătaru - Selena România SRL. 

Vizualizări: 241

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: