Siomax scoate la licitație vestiarele de la Pandurii

Vestiarele celor de la Pandurii, din incinta Centrului de Copii și Juniori, au devenit atractive pentru mai multe cluburi private din Târgu Jiu. Firma Siomax, care administrează acum bunurile echipei de fotbal în procedura de faliment, vrea să scoată bani din închirierea vestiarelor.

Situate chiar la intrarea pe terenul sintetic amenajat de cei de la Pandurii în Complexul Sportiv Municipal, vestiarele de la parterul centrului de Copii și Juniori vor fi închiriate cluburilor care sunt interesate să le folosească. Pentru că echipa Pandurii a fost dezafiliată din toate competițiile, acestea ar fi revenit în mod normal Primăriei Târgu Jiu, pe al cărui teren a fost realizată construcția centrului. Dar cum primăria nu pare interesată să folosească aceste vestiare, având vestiare moderne la stadion și Sala Sporturilor, firma Siomax le va închiria cluburilor private din Târgu Jiu.

Săptămâna trecută deja mai mulți reprezentanți ai cluburilor de copii și juniori din oraș  au mers să vadă aceste vestiare care, probabil, urmează să fie scoase la licitație de lichidator, aceasta fiind procedura standard în cazuri similare.

Vestiarele sunt atractive pentru toate echipele de juniori care dispută meciuri oficiale dar și antrenamente pe terenul sintetic, acolo unde, la începutul acestui sezon, jucau meciurile de pe teren propriu peste 20 de echipe.  

Clădirea Centrului de Juniori a fost sigilată recent de lichidator, aceasta neputând fi folosită pentru că nu are avizele necesare funcționării, dar vestiarele au fost folosite deja de echipa de Liga 2 ACS Viitorul Târgu Jiu la ultimele meciuri amicale pe care le-a jucat pe terenul sintetic.

Vizualizări: 1,274

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: