Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

SNLO începe să îşi primească banii pe cărbunele neplătit

 Guvernul a aprobat ajutorul de stat de 218 milioane lei pentru Regia Autonomă de Activităţi Nucleare Drobeta Turnu Severin, cei mai mulţi dintre bani urmând să ajungă la Societatea Naţională a Lignitului Oltenia. Directorul general al SNLO, Daniel Burlan, afirmă că societatea va primi peste 180 de milioane de lei din cele 218 milioane acordate acum de Guvern prin rectificarea bugetară. Suma respectivă va fi achitată în contul datoriilor pe care RAAN Drobeta Turnu Severin le-a acumulat în ultimii ani la SNLO pentru cărbunele neachitat. SNLO va mai primi toamna aceasta şi o parte din datoriile pe care centralele termice din diferite oraşe ale ţării le-au acumulat tot prin neplata cărbunelui. Guvernul a alocat pentru CET-uri o sumă de 110 milioane lei, sumă care să fie folosită la plata combustibililor folosiţi iarna trecută. Majoritatea CET-urilor din ţară folosesc gaze şi cărbune pentru a produce energie termică, SNLO având de recuperat de la termocentrale sute de milioane de lei.
 Directorul general Daniel Burlan afirmă că, odată cu încasarea banilor respectivi, SNLO va putea trece mult mai uşor criza economică generată de reducerea livrărilor de cărbune în prima parte a anului. Burlan spune că de acum încolo livrările de cărbune vor începe să crească, iar Societatea Lignitului nu va mai avea problemele cu care s-a confruntat în prima parte a lui 2009. 


Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: