Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Soarta lui Ponta, decisă în septembrie

Baroul București a decis, miercuri, să reia pe data de 6 septembrie dezbaterile pe cererea depusă de Monica Macovei privind excluderea fostului premier Victor Ponta din avocatură.

La ședința de miercuri a Consiliului Baroului București a fost prezent doar Victor Ponta, însă acesta nu a dorit să le spună jurnaliștilor cum și-a susținut punctul de vedere.

"Îmi pare rău că o instituție respectabilă și respectată, așa cum e Baroul, este folosită de doamna Macovei în dispute politice", a declarat Victor Ponta la intrare în sediul Baroului.

Monica Macovei a fost invitată să ia parte la ședința Consiliului Baroului, însă ea a trimis o solicitare de reprogramare a audierii sale, pe motiv că trebuie să participe la o sesiune extraordinară a Comisiei pentru Libertăți Civile, Justiție și Afaceri Interne, în calitate de raportor al Parlamentului European.

În consecință, ședința Baroului se va relua pe data de 6 septembrie, pentru a fi audiată și Monica Macovei.

Vizualizări: 722

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: