Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Trimis în judecată pentru dare de mită

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus trimiterea în judecată a unui gorjean, cercetat sub control judiciar pentru comiterea infracțiunii de dare de mită. Pe 15 iulie, un polițist din cadrul I.P.J. Gorj — Serviciul Rutier a oprit în trafic un autovehicul al cărui conducător auto conducea pe drumurile publice o autoutilitară neînmatriculată. Ca urmare a verificărilor, s-a constatat că autoutilitara este radiată din circulație de la data de 18.02.2015, sens în care agentul de poliție a întocmit dosar penal. Ulterior, polițistul a fost contactat de mai multe ori de B.F., socrul persoanei aflate la volanul mașinii neînmatriculate, spunându-i că dorește să se întâlnească pentru a avea o discuție care să rezolve problema dosarului penal. Ca urmare a acestei situații, agentul de poliție a sesizat Direcția Generală Anticorupție (D.G.A.) — Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Gorj, unde a depus denunț care a fost înaintat la parchet.

În data de 29 iulie, ofițerii D.G.A. — S.J.A. Gorj și ai Serviciului Operații din cadrul structurii centrale a D.G.A., sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj l-au prins în flagrant pe B.F. în timp ce oferea, cu titlu de mită, suma de 200 euro agentului de poliție pentru a-i facilita obținerea unei soluții favorabile în dosarul penal în care ginerele său era cercetat. La organizarea acțiunii s-a beneficiat de sprijinul Serviciului de Operațiuni Speciale (S.O.S.) Craiova — Biroul Operațiuni Speciale Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 537

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: