Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Doi judecători noi, la Tribunalul Gorj

Vacanţa judecătorilor a luat sfârşit astfel că instanţele de judecată sunt din nou la datorie. De această dată şi cu forţe proaspete întrucât Tribunalul Gorj şi-a îmbunătăţit schema de personal cu alți doi judecători. Pe de altă parte, alţi doi salariaţi ai tribunalului au părăsit instanţa.

Dumitru Bocșan și Dorin Olaru sunt cei mai noi judecători ai Tribunalului Gorj. Bocșan a venit prin transfer de la Tribunalul Hunedoara după ce în urmă cu patru ani a fost procuror DNA. Dorin Olaru este un judecător din zona Motru care a promovat la Tribunalul Gorj. ”Modificări în schema de personal sunt în ceea ce privește colectivul de judecători în sensul în care au venit doi judecători noi care au fost repartizați secției penale a Tribunalului Gorj și de asemenea, în sensul în care sunt două persoane care s-au pensionat, un asistent judiciar și un funcționar public din cadrul biroului economic-administrativ”, a spus Cristina Celea, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Gorj. La momentul actual, Tribunalul Gorj își desfășoară activitatea cu 48 de judecători din 51 cât sunt aprobați în schema de personal. Totodată, Tribunalul Gorj anunță că și-a reluat activitatea încă din 29 august.

Vizualizări: 2,921

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: