Şoc în liga întâi! Timişoara şi Bistriţa retrogradate!

O veste şoc a „curentat” ieri fotbalul românesc! Timişoara lui Iancu şi Bistriţa lui tata Jean nu au primit licenţa pentru sezonul viitor şi au fost retrogradate.

Anunţul lui Viorel Duru, directorul Departamentului de Licenţiere a FRF, a sunat sec: „Timişoara şi Bistriţa nu au primit licenţa! Decizia e definitivă!” Din cauza datoriilor, cele două echipe au fost retrogradate şi asta a declanşat un cutremur puternic printre şefii de cluburi de la noi.

Vaslui merge în Liga Campionilor, Mediaş în Europa

Cei mai bucuroşi la auzul veştii au fost moldovenii lui Porumboiu care ia astfel locul Timişoarei în preliminariile Ligii. Mediaşul lui Eric exultă. Urcă pe locul 6 şi merge în Europa League.

Cine mai rămâne ?

Cum nici Craiova, Brăneştiul sau Urziceniul n-au primit la rândul lor Licenţa, întrebarea e cine rămâne în liga 1? Practic acum sunt 16 echipe sigure de locul lor iar a 17-a va fi Sportul Studenţesc care terminase sezonul ultima! Pentru cel de-al 18-lea loc se va organiza se pare un baraj între echipa care se va clasa pe locul 4 în seria I din liga secundă şi locul 3 din seria a II-a. Şi asta pentru că Săgeata Năvodari, aflată pe 3 în prima serie nu are drept de promovare.

Reacţii

Nu e o decizie şoc, mă aşteptam.E un abuz, toţi membrii Comisiei trebuie să motiveze decizia, după care vom face la Parchet o plângere penală împotriva tuturor.

Marian Iancu, preşedinte CA Poli Timişoara

Nu au actele în regulă, nu au primit licenţă, au fost retrogradate şi cu asta basta! UEFA nu se bagă în licenţierea la cluburile din România.

Gigi Becali, finanţator Steaua

Eu am plătit anul acesta 7,2 milioane de euro pentru a nu avea nici cea mai mică problemă cu licenţa. Este enorm. Nu este corect ce li s-a întâmplat. Ce vină au timişorenii şi bistriţenii?Eu cred că până la începerea sezonului Timişoara şi Bistriţa vor fi reprimite în Liga I. Va fi o decizie a federaţiei, sunt convins

George Copos, finanţator Rapid

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: