Şocant! Şi-a ucis fiul cu o lovitură de cuţit

Crimă în comuna Ţânţăreni, Gorj, unde un bărbat în vârstă de 47 de ani şi-a înjunghiat mortal fiul, un tânăr de 25 de ani. Ameţit de aburii alcoolului, Ion Purcaru i-a aplicat o lovitură de cuţit în dreptul inimii, tânărul dându-şi ultima suflare pe patul de spital. Tatăl ucigaş a fost reţinut de poliţişti şi riscă să stea ani buni după gratii.

Crima care a şocat o comunitate întreagă s-a petrecut luni, 8 iunie, spre seară, în satul Floreşti, comuna Ţânţăreni. Între Ion Purcaru şi fiul acestuia s-a iscat un conflict spontan, pe seama unor neînţelegeri în familie. Tatăl i-a aplicat fiului o lovitură de cuţit în zona inimii, ce a condus la decesul tânărului de 25 de ani. Acesta a fost transportat de urgenţă la Spitalul din Filiaşi, dar medicii nu i-au mai putut salva viaţa.

Ion Purcaru a fost reţinut luni seara pe bază de ordonanţă, iar marţi a fost prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Bărbatul a declarat jurnaliştilor prezenţi că regretă cele întâmplate, că fiul său l-ar fi provocat şi că nu a făcut altceva decât să se apere. „Îmi pare rău. A fost un accident, m-a provocat. Eram în autoapărare. A vrut să mă lovească. M-a nemulţumit felul în care se comporta. Consumasem alcool, şi eu, şi el”, a spus Ion Purcaru.

Purcaru este cercetat pentru omor şi, cel mai probabil, îşi va petrece următorii ani după gratii. „Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus reţinerea preventivă pentru 24 de ore a suspectului Purcaru Ion, cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor. S-a reţinut de procuror, din probele administrate până în prezent, că acesta, în după-amiaza zilei de 8 iunie 2015, în jurul orei 18:30, a aplicat o lovitură cu un cuţit în zona inimii fiului său, fapt care a condus la decesul acestuia. Inculpatul a comis fapta pe fondul consumului de băuturi alcoolice”, a declarat Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. 

Vizualizări: 186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: