ŞOCANT! Un vicepreşedinte PSD anunţă eutanasierea lui Condescu

Vicepreşedintele PSD Târgu Jiu, Gheorghe Pecingină, a anunţat, la TV Sud, că liderul sindical Marin Condescu va fi „eutanasiat“. Colegii săi din PSD nu se dezic de Pecingină, doar refuză să comenteze afirmaţia.

Chiar dacă Marin Condescu a dat semnale de pace cu administraţia Complexului Energetic Oltenia şi cu PSD, după întâlnirea cu Victor Ponta, răspunsul dinspre partidul de la guvernare nu este tocmai bun.

Vicepreşedintele PSD Târgu Jiu, Gheorghe Pecingină, a spus într-o emisiune că Marin Condescu este terminat. „De Marin Condescu nu mai vreau să vorbesc pentru că am vorbit destul. Arată caracterul omului care s-a văzut încolţit. Că tot sunt maidanezii la modă, este un maidanez care schelălăia până de curând pentru că a luat nişte şuturi, le-a luat, le-a încasat de la conducerea CEO iar acum se gudură pe lângă administraţia CEO, dar vreau să-l anunţ că va avea aceeaşi soartă ca şi maidanezii, adică în curând va fi eutanasiat. Vorbesc la figurat“, a explicat Pecingină. Atacul vine la câteva săptămâni după ce un alt lider politic al PSD Gorj anunţa arestarea iminentă a liderului sindical.

„Marin Condescu nu are legătură cu PSD”

La propriu sau la figurat, declaraţia lui Pecingină a fost una dură, dar colegii săi de partid nu simt nevoia să se disocieze. „Niciodată PSD-ul nu şi-a exprimat opinia vizavi de o persoană care are probleme cu justiţia. Noi nu ne pronunţăm, nu dăm verdicte. Domnul Marin Condescu nu are nicio legătură cu PSD-ul”, a declarat vicepreşedintele PSD Gorj şi al Consiliului Judeţean, Ciprian Florescu.

Deputatul PSD Vasile Popeangă nu a dorit să comenteze afirmaţia lui Pecingină, pe motiv că nu au legătură cu el. „Nu vreau să comentez în nici un fel declaraţiile colegilor mei de partid, mai ales dacă nu mă privesc pe mine“.

Un alt parlamentar PSD, Mihai Weber, a menţionat că PSD nu-şi asumă declaraţia lui Pecingină. „Poziţia domnului Pecingină nu este poziţia PSD-ului. Este un punct de vedere personal pe care dumnealui şi-l asumă. Poziţia PSD este de a crea premisele corespunzătoare desfăşurării activităţii din Complexul Oltenia şi nu a ambiţiilor personale. Întotdeauna am fost adeptul dialogului constructiv şi nicidecum a conflictelor. Nu m-a interesat activitatea sindicatelor pentru că ale sunt coordonate de o echipă“, a declarat Mihai Weber.

CE SPUNE CIUREL 

După vizita lui Ponta la Gorj, Marin Condescu a dat primele semnale de pace după un an de conflict cu administraţia CEO, conflict susţinut de PSD. Directorul general executiv al CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, a declarat ieri, în presă, că el şi Condescu vor colabora pe linie instituţională. Asta după ce Ciurel spusese cu alte ocazii faptul că nu vrea să discute cu Marin Condescu deoarece el nu este sindicalist.

Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: