Șofer beat, cu mașina în gard

Un șofer din comuna gorjeană Borăscu, care s-a urcat băut la volan și a dat cu mașina în gard, a fost condamnat zilele trecute la 200 de zile amendă penală, echivalentul sumei de patru mii de lei. Sentința pronunțată de Judecătoria Motru nu este definitivă.

Fapta s-a petrecut pe 4 august 2019, seara, pe raza satului Calapăru al comunei gorjene Borăscu. Poliția a fost sesizată după ce un VW Golf a lovit un gard.

Cercetările au arătat că șoferul, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcției de mers și a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un gard situat pe partea stângă a direcției sale de mers, după care a ricoșat într-un autoturism parcat în afara părții carosabile, marca VW Golf.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest la ora 21,37, rezultând o valoare de 0,78 mg/l a concentraţiei de vapori de alcool pur în aerul expirat de acesta.

Fiind efectuate verificări în bazele de date ale poliției s-a stabilit faptul că inculpatul nu poseda permis de conducere național, însă în data de 05.08.2019 acesta a prezentat organelor de poliție permisul de conducere obținut în Italia.

Șoferul și-a recunoscut fapta și a beneficiat astfel de o pedeapsă mai blândă.

Vizualizări: 1,502

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: