Șoferi băuți, pe drumurile din Gorj

Mai mulți șoferi au fost prinși băuți la volan la sfârșitul săptămânii trecute. La data de 18 decembrie, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au depistat, în trafic, un bărbat, de 44 de ani, din muncipiului Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 D Runcu, având o concentrație de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data 19 decembrie, polițiști din cadrul Secției 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au identificat, în trafic, un bărbat, de 56 de ani, din comuna Aninoasa, în timp ce  conducea un autoturism pe DJ 661 Aninoasa, având o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, polițiști din cadrul Secției 8 Poliţie Rurală Stoina au identificat, în trafic, un tânăr, de 20 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism pe DC 675 C Bustuchin, având o concentrație de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cele trei cazuri, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, a transmis IPJ Gorj.

Vizualizări: 2,264

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: