Șoferi băuți, prinși la volan

Trei șoferi s-au ales cu dosare penale la finalul săptămânii, după ce au fost prinși băuți la volan pe drumurile din Gorj. Un tânăr de 21 de ani, din comuna Corcova, județul Mehedinţi, conducea duminică un autoturism pe raza municipiului Motru, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și la Târgu Jiu a fost depistat un bărbat de 61 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Victoriei, având o concentraţie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Un bărbat din comuna Bala, județul Mehedinţi, conducea sâmbătă un autoturism pe DJ 671 B Glogova, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

“Conducătorii auto au fost transportați la spital în vederea recoltării probelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei”, anunță IPJ Gorj. 

În cauză s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Vizualizări: 1,838

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: