Șoferiță imprudentă, pasager la spital

O manevră imprudentă a unei șoferițe din Gorj se putea termina tragic pe un bulevard intens circulat din Drobeta Turnu Severin.

Marți dimineața, Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată, de către un participant la trafic, cu privire la faptul că pe bulevardul Nicolae Iorga s-a produs un accident de circulaţie soldat cu o victimă.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Biroului Rutier, care în urma cercetărilor efectuate a stabilit că o femeie de 45 de ani, din localitatea Motru, judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Nicolae Iorga, la intersecţia cu bulevardul Mihai Viteazul, nu a respectat semnificaţia semnalului de culoare roşie al semaforului electric şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de un bărbat de 26 de ani, din localitatea Şimian, judeţul Mehedinţi.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a unei femei, de 50 de ani, din judeţul Mehedinţi, pasager în autoturismul condus de bărbat. Victima a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză s-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 4,267

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: