Şoferul criminal, eliberat. A ucis doi pietoni!

Şoferul din Rovinari care a ucis doi oameni, soţ şi soţie, chiar pe o trecere de pietoni din Târgu Jiu, a fost eliberat din închisoare. Magistraţii i-au admis cererea de eliberare condiţionată înainte de a-şi ispăşi toată pedeapsa. Bărbatul a fost condamnat, în 2017, la doi ani în spatele gratiilor.

Marius Mărgineanu, în vârstă de 45 de ani, a fost condamnat în toamna anului trecut la doi ani de închisoare pentru ucidere din culpă. Pe 20 ianuarie 2017, bărbatul a lovit mortal doi pietoni. De atunci, a fost arestat preventiv până în septembrie, când magistraţii au decis sentinţa finală. Doi ani de închisoare cu executare.

La sfârşitul lunii trecute, bărbatul a ieşit din puşcărie. „Admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat Mărgineanu Marius. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului Mărgineanu Marius”, este decizia instanţei de judecată.

Cei doi soţi au fost spulberaţi pe trecerea de pietoni din apropierea Complexului „Păltiniş”. Expertiza tehnică a arătat că maşina care i-a lovit circula cu o viteză de trei ori mai mare decât limita admisă în zonă respectivă.

Vizualizări: 2,727

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: