Un tânăr om de afaceri, condus pe ultimul drum

Un accident grav a avut loc în noaptea de joi spre vineri pe raza localităţii Bengeşti Ciocadia din judeţul Gorj. Un tânăr om de afaceri din Baia de Fier a murit la doar 33 de ani. Potrivit unor surse, în maşina lui Cătălin Guţu a fost găsită o sumă mare de bani, 125.000 de euro, care a fost predată familiei.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, şoferul de 33 de ani conducea un autoturism din direcţia Râmnicu Vâlcea către Târgu Jiu. Acesta nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un cap de pod şi, ulterior, răsturnându-se în afara părţii carosabile.

Puternicul autoturism BMW X6 a fost făcut praf, semn că şoferul a circulat cu viteză mare. „Bărbatul a fost scos de sub maşină, dar, din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor de intervenţie, nu s-a mai putut face nimic pentru viaţa acestuia”, arată ISU Gorj.

Tânărul se afla singur în maşină. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, anunţă IPJ Gorj.

Sute de prieteni au transmis mesaje de condoleanţe pentru Cătălin Guţu, căruia cei mai mulţi dintre ei îi spuneau „Piciul”. Acesta a fost condus pe ultimul drum cu o coloană de zeci de mașini de mare tonaj.

Galerie foto


Vizualizări: 5,910

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: