Șoferul „glumeț” a scăpat de cătușe

Bărbatul din Târgu Cărbunești care a ajuns pentru 24 de ore în spatele gratiilor după ce și-a accidentat soția cu mașina „în glumă” a reușit să îi convingă pe judecători de bunele sale intenții și a fost lăsat în libertate, femeia fiind însă în continuare în spital. Laurențiu Ionescu a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, propunerea procurorilor de arestare a acestuia fiind respinsă la instanță.
În perioada de control judiciar gorjeanul are de respectat o serie de restricții, printre care și aceea de a nu intra în cârciumi și baruri, el producând accidentul în condițiile în care s-a urcat la volan după ce consumase băuturi alcoolice. Instanța i-a interzis însă să se apropie de casa soției sale, femeia stând în ultima vreme la familia sa, după ce se săturase de cel pe care trebuia să îi fie alături și la bine și la greu. Ionescu nu are voie să comunice nici cu doi martori din dosar și, de asemenea, i se interzice să conducă autoturisme sau să poarte ori să folosească arme de foc.
Luni seara bărbatul și-a băgat soția în spital după ce a pornit în goană cu mașina după ea pe ulițele satului. Aceasta venea de la muncă și mergea spre casă cu încă două colege. Soțul a ajuns-o repede din urmă și a lovit-o cu mașina, ulterior el declarând că ar fi vrut doar să o „impresioneze”. Relațiile dintre cei doi erau însă extrem de reci, mai ales după mai multe scandaluri pe care individul le-a făcut.

Vizualizări: 246

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: