U Cluj în vrea pe Apostu în schimbul lui Lemnaru

Patronul celor de la U Cluj,  Florian Walter,pregăteşte un schimb de atacanţi cu  Pandurii. Conform GSP gruparea antrenată de Ionuţ Badea îl vrea pe atacantul Bodgan Apostu de la Pandurii şi-l dă la schimb la Târgu Jiu pe Valentin Lemnaru, jucător care a fost dorit de gorjeni dar preţul cerut pentru un transfer era mult prea mare.

Cei de la Pandurii au cerut bani în schimbul fotbalistului lor, dar clujenii i-au convins să accepte un fotbalist la schimb. Conform aceleiaşi surse oficialii gorjeni au acceptat deja schimbul iar actele se vor semna cel mai probabil săptămâna viitoare.

După  ce echipa a plecat în vacanţă, preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu, a recunoscut interesul clubului pentru Lemnaru deşi acesta nu era pe lista antrenorului Petre Grigoraş: „Lemnaru e un jucător interesant dar nu cred că face 350 000 de euro cât au cerut cei de la U Cluj pentru el. Discuţii s-au purtat despre un eventual transfer dar nu s-a ajuns la nici un acord pentru că nu putem lua jucători la preţuri atât de mari”.
Atacantul clujenilor are 27 de ani fiind folosit în tur în 15 meciuri ale celor de la U Cluj şi reuşind să înscrie doar de două ori.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: