Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pandurii pot juca în nocturnă la Severin

Puţin mai târziu decât fusese programată, instalaţia de nocturnă de la Stadionul Municipal din Severin a fost pusă în funcţiune.  Înaintea Crăciunului la Stadionul din Severin s-au efectuat deja primele probe la noua instalaţie care funcţionează conform aşteptărilor. „În curând, totul va fi gata. Sperăm ca la meciul de inaugurare al nocturnei să aducem două echipe de top din Liga I", a spus pentru Pro Sport primarul Constantin Gherghe care s-a implicat în lucrările de modernizare a stadionului.
Stadionul din Severin a cunoscut o transformare totală în ultimii doi ani în care s-a schimbat gazonul şi s-au revocat complet tribunele, pe suprafaţa cărora s-au montat 20.000 de scaune, vestiarele au fost refăcute şi s-a achiziţionat o modernă tabelă electronică. Întreaga investiţie de la Stadionul "Municipal" s-a ridicat la 4 milioane de euro.
Primul meci oficial pe care arena de la Severin îl va găzdui în nocturnă va fi cel dintre Pandurii Târgu Jiu - Oţelul Galaţi, programat pe data de 25 februarie 2011.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: