Soluții pentru juniorii de la Pandurii

Oficialii Clubului Pandurii caută soluții pentru cele câteva sute de juniori care se pregătesc, în continuare, în condiții vitrege. Copiii ar putea juca meciurile pe terenul de la Rovinari care este omologat. Primul test a fost amânat până la data de 19 august.

Marin Golea, administratorul special al Clubului Pandurii, este însă dezamăgit că acționarii nu s-au mai implicat în activitatea sportivă. Speră ca aceștia să revină la gânduri mai bune și să fie alături de echipa principală a clubului care și-a început activitatea în liga secundă. „Mă dezamăgește lipsa de implicare a asociaților. În condițiile actuale, o să ne fie foarte greu, dar sper să ne descurcăm. Poate în ceasul al douăsprezecelea le va da Doamne-doamne gândul cel bun și vin alături de echipă”, a declarat Marin Golea.

O problemă rămâne lipsa terenului pentru sutele de copii care joacă în competițiile de juniori. La un moment dat, atât Primăria Târgu Jiu, cât și Consiliul Județean vorbeau despre posibilitatea înființării unui nou club sportiv unde să fie atrase câteva grupe de juniori. De altfel, și echipa Internațional Bălești, care a promovat în liga a treia, va avea nevoie de două grupe de tineri sportivi sub 18 ani. „Nu ne deranjează faptul că cei de la Consiliul Județean sau Primăria Târgu Jiu s-au gândit să facă un club sportiv să mai preia din cheltuielile cu juniorii. Ideal ar fi să finalizăm terenul de antrenament care a fost decopertat de fosta conducere în ideea de a face altul natural și au rămas lucrurile așa. Gazonul este garanție către Finanțe și nu-l putem folosi acum. Ar fi trebuit să achităm cinci miliarde (n.r. lei vechi). Or, banii ăștia îmi trebuie pentru a desfășura competiția în liga a doua. Aceasta ar trebui să fie o obligație zero pentru acționari dacă vor să înființeze acest club. Noi ne deplasăm prin tot felul de locații prin județ pentru a putea să se antreneze și să joace juniorii”, a mai explicat Golea.

Pentru competiția în care vor fi angrenați juniorii, care va începe în 19 august, reprezentanții Clubului Pandurii intenționează să propună Federației Române de Fotbal ca meciurile să se joace la Rovinari, pentru că terenul de acolo este omologat. În prezent, la Centrul de Copii și Juniori al clubului funcționează 11 grupe de tineri fotbaliști.

Vizualizări: 883

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: