Sondajul PSD, secret şi pentru candidaţi

Sondajul PSD Gorj prin care va fi desemnat candidatul la Primăria Târgu Jiu este ţinut la secret. Nici măcar pesediştii care îşi doresc să fie măsuraţi în sondaj nu au idee dacă au fost prinşi sau nu pe listă. „Este foarte bine că este secret totul”, mărturiseşte vicepreşedintele PSD Târgu Jiu, Adrian Tudor.

Luis Popa spune că îşi doreşte să fie inclus în sondaj, dar nu ştie ce date conţine barometrul care va da candidatul la Primăria Târgu Jiu pentru alegerile din 2020. „Ştiu că a început acest sondaj pentru Târgu Jiu. Din câte am înţeles, toate persoanele care ne-am dorit să facem parte din acel sondaj suntem sondaţi. Cum se desfăşoară, unde se desfăşoară, cine este băgat în acest sondaj, nu ştiu. Chiar vreau să fiu în acel sondaj”, a declarat Luis Popa.

Nici Mihai Prunariu nu ştie dacă este printre cei sondaţi, dar speră să fi fost inclus pe lista respectivă. „Chiar nu ştiu nimic, nici de sondaj, nici de listă. Bănuiesc că sunt pe listă. N-am discutat cu nimeni, nici nu m-a anunţat cineva. Eu sunt interesat, vreau să fiu în competiţie, în sondaj. Aştept să se termine sondajul, să vedem ce şi cum”, a spus Mihai Prunariu.

Viceprimarul Aurel Popescu spune că nu are emoţii în ceea ce priveşte rezultatul sondajului. „Din câte ştiu, sunt pe listă. Nu am fost întrebat, dar cred că sunt şi eu pe listă. Personal, nu am văzut lista. Mă bucur că începe acest sondaj, pentru că e mare nevoie de câteva informaţii importante. Intrăm în 2019, care este un an decisiv pentru foarte multe probleme politice, atât pentru europarlamentare şi prezidenţiale, cât şi, în mod special, pentru alegerile locale pentru Târgu Jiu. Nu am absolut nicio emoţie. Dimpotrivă, mă bucură faptul că se demarează acest sondaj, care trebuie să facă odată lumină pentru că noi, ca partid, trebuie să câştigăm încrederea electoratului şi nu o câştigăm prin discuţii interminabile”, a comentat Aurel Popescu.

Adrian Tudor, de asemenea viceprimar în funcţie la Târgu Jiu, consideră că decizia conducerii partidului de a ţine secret acest sondaj este una bună. „Nu ştiu dacă sunt în sondaj. Este foarte bine că este secret totul, şi ce oameni sunt puşi şi măsuraţi, perioada în care se face şi cine le face. Eu zic că este bine să respectăm chestia asta. Bănuiesc că sunt pe listă”, a explicat Adrian Tudor.

Vizualizări: 1,270

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: