Patru parlamentari PSD la Pro România

Fostul lider PSD Victor Ponta anunţă că patru deputaţii PSD, Ion Mocioalcă, Ion Spanu, Mihai Popa şi Mihai Mohaci, au demisionat, alăturându-se Pro România.

Deputatul Ion Mocioalcă, preşedinte al PSD Caraş-Severin, a anunţat, luni, şi pe pagina sa de Facebook că după 24 de ani a ales să demisioneze din partid şi să se alăture Pro România, partidul condus de Victor Ponta.

”Este dezamăgitor, însă, ca acum, după toată această istorie comună, să constat că nu mai există niciun fel de respect pentru toate aceste eforturi. Mai ales din partea unor persoane care nu au fost alături de noi atunci când treceam prin cele mai cumplite momente. Este nedrept şi umilitor ca eu, asemenea unor alţi colegi ai mei din PSD, să aşteptăm fiecare CEX al partidului întrebându-ne dacă acela va fi momentul în care vom fi puşi în discuţie şi judecaţi de persoane care în marea lor majoritate nu au trăit în acest partid niciodată momentele de care am avut noi parte. Aceasta stare de fapt o consider umilitoare şi intolerabilă! Dar în politică înfrângerile sunt, câteodată, mai valoroase decât victoriile, iar victoriile pot fi calea către înfrângeri dramatice”, a scris Mocioalcă.

Coaliția de guvernare a pierdut majoritatea în Camera Deputaților. (A.A.)

Vizualizări: 1,686

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: