Mesaj pentru şefii ALDE Gorj în conflictul cu Boza: Aveţi răbdare!

Ministrul Energiei, Anton Anton, a intervenit în scandalul de la Gorj şi a încercat să medieze conflictul dintre şefii ALDE şi managerul CE Oltenia, Sorin Boza. „Ne-a cerut să mai avem răbdare, să păstrăm o situaţie de linişte”, spune Ion Iordache, preşedintele interimar al ALDE Gorj.

Ion Iordache a avut o discuţie cu ministrul Energiei, Anton Anton, în ziua în care a fost numit preşedinte interimar al ALDE Gorj. Iordache spune că Sorinel Boza nu a fost susţinut niciodată de partid şi că ministrul Energiei le-a solicitat să facă „un compromis”, chiar dacă managementul companiei energetice este unul slab. „Rugămintea a fost să păstrăm o situaţie de linişte, de calmitate, pentru că vine o iarnă destul de grea. Stocurile de cărbune sunt extrem de mici şi nu este în niciun caz momentul să declanşăm o luptă între politic şi partea administrativă, chiar dacă ştim cu toţii că condiţiile de muncă sunt extrem de proaste pentru salariaţi, iar salarizarea a rămas la nivelul de acum câţiva ani. Acesta este mesajul, să avem răbdare cel puţin o perioadă de o lună-două până când vom trece peste iarnă măcar parţial”, a declarat Ion Iordache.

Ministrul Anton le-a mai transmis şi că Boza „nu poate fi demis sau înlocuit peste noapte”, pentru că nu a fost impus politic în fruntea companiei.

Vicepreşedintele Robert Filip spune că Sorinel Boza a fost susţinut în ultimele 6 luni de PSD Gorj, continuând criticile la adresa acestuia. „Eu îl văd pe domnul Boza un looser. Este un looser acreditat prin activitatea pe care a avut-o, nu prin altceva. Să se mulţumească că vrem să fim oameni cu capul pe umeri şi că vrem să ajutăm să scape de acest impas. Nu l-am dus noi aici, nu am fost noi manageri. Au fost aleşi pe 109, vin din timpul tehnocraţilor”, a comentat Robert Filip.

Vizualizări: 2,033

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: