Sorin Boza îi răspunde lui Tăriceanu: CEO nu mai este căpușat

Managerul Complexului Energetic Oltenia reacționează după ce președintele Senatului și liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, s-a declarat dezamăgit de activitatea sa în fruntea companiei. Tăriceanu s-a plâns, la Târgu Jiu, și de faptul că producătorul de energie este, în continuare, căpușat și că există firme care au contracte pentru utilaje, dar că utilajele mai mult stau decât lucrează.

În replică, managerul Complexului Energetic Oltenia i-a transmis că nu mai există firme care să căpușeze compania. “Avem contracte comerciale cu firme care au utilaje la noi. Există utilaj care stă la dispoziție pentru că așa e contractul și procesul tehnologic. Stă la dispoziție o oră din opt și șapte lucrează până când se pregătește frontul. Sau stă două din opt. Este o clauză în contract, o activitate prin care prestatorul își pune la dispoziția noastră utilajele. La schimbul de tură din cariere, se stă la dispoziție”, a declarat Sorin Boza, la Tele3.

În plus, a mai subliniat Boza, valoarea acestui contract este aceeași ca acum doi ani: „Contractul este la fel ca valoare ca acum doi ani de zile. Au crescut prețurile la motorină, salarii în acest timp, dar noi am reușit să ținem la această valoare contractul, aceeași valoare ca acum doi ani”.

Călin Popescu Tăriceanu a vorbit, la Târgu Jiu, despre situația de la CEO, iar liderul ALDE Gorj, Ion Iordache, a transmis că toate informațiile pe care le-a făcut acesta publice au venit de la foștii miniștri ai Energiei, Toma Petcu și Andrei Gerea, prezenți și ei la Târgu Jiu la sfârșitul lunii trecute. „Sunt declarații politice și nu se cade ca noi să venim cu un răspuns la aceste declarații politice. Nu comentăm. Eu înclin să nu-l contrazic pe domnul Iordache, dar nu cred că au venit de la foștii miniștri aceste declarații”, a fost reacția lui Ion Rușeț, consilierul lui Sorin Boza.

Vizualizări: 1,899

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: